ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook
 
 
ARSENIS hand shears
Βιοτεχνία Ψαλιδιών Κουρέματος Προβάτων & Μαχαιριών - Λάρισα


Η βιοτεχνία “Arsenis” που βρίσκεται στην Λάρισα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1992 και από τότε ειδικεύεται στην κατασκευή ψαλιδιών για το κούρεμα προβάτων καθώς και στην κατασκευή επαγγελματικών μαχαιριών.

Στο εργαστήριο μας, καθημερινά με αγάπη και μεράκι, κατασκευάζουμε ψαλίδια και μαχαίρια που ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητα και την υψηλή απόδοση.

Η κατασκευή και η τελική συναρμολόγηση πραγματοποιούνται με το χέρι και γίνεται με μεγάλη προσοχή, από το αρχικό, μέχρι το τελικό στάδιο της συναρμολόγησης, έτσι ώστε η τέλεια ποιότητα κατασκευής και η υψηλή απόδοση να είναι απολύτως εγγυημένα.
 

 


 

 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
που κατασκευάζουμε διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο. Και αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που προτιμούν τα προϊόντα μας κτηνοτρόφοι, κρεοπώλες και όχι μόνο, στην Ελλάδα αλλά και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Από το 1992 μέχρι σήμερα, στόχος μας ήταν και είναι να ικανοποιούμε πάντα τις απαιτήσεις και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Τα τελευταία χρόνια, η πελατεία μας έχει επεκταθεί σε άλλες χώρες όπως η Σκωτία, η Αγγλία, η Αμερική, η Αυστραλία, αλλά και σε πολλές χώρες των Βαλκανίων, εκτός από την Ελλάδα.

Φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες τόσο των πελατών μας όσο και της ευρύτερης αγοράς.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για

να μας δώσετε την παραγγελία σας.